Historien bak

Jeg heter Petter Holden og er leder her på Omega. Jeg har bakgrunn fra næringslivet, men helt siden jeg selv var i behandling for over 20 år siden, så har jeg brukt mesteparten av min tid på å hjelpe andre som sliter med avhengighet – og deres pårørende.


Jeg har etablert en stiftelse for å sikre at ingen enkeltpersoner eller selskaper skal berike seg økonomisk eller på annen måte gjennom eierskap ha andre motiver enn vi som jobber her.

Stiftelsens grunnkapital er gitt av Morten Wahlmann til minne om hans onkel, rusterapeut Rolf Selmer. Undertegnede var så heldig å jobbe sammen med Rolf tidlig på 2000 tallet, og vi hadde den gang planer om å starte et behandlingssenter sammen. Det ble ikke sånn, men det vi gjør nå er helt i Rolf Selmer’s ånd.


Gjennom å sikre at all verdiskapning blir i stiftelsen så får vi en arbeidsplass hvor alle ansatte skal ha gode og riktige betingelser samt forutsigbare og inspirerende arbeidsforhold. Ved å ha fokus på kontinuerlig kompetanseheving for alle, ved å være åpne for nytenking samtidig som vi bevarer det våre erfaringer har vist fungerer – nemlig å kombinere bred faglig kompetanse med egenerfaring – så skaper vi et trygt lærings- og behandlingsmiljø for pasienter og pårørende.


Vi verdsetter evidensbaserte behandlingsmetoder og kombinerer 12 trinns metode med annen anerkjent metodikk som kognitiv terapi, gestaltterapi, empowerment og løsningsfokusert teori. Våre spesialister jobber også med traumebehandling, angst- og depresjonslidelser.


Vi som har vært gjennom dette selv, vet allikevel at det aller viktigste er din egen motivasjon og ditt ønske om endring.


Velkommen til Omegastiftelsen og Omega behandling!

Petter Holden: Det handler om god livskvalitet.

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsatte å bruke denne nettsiden godtar du sidens bruk av informasjonskapsler.